10 Beloften en zegeningen voor H. Hoofd devotie

cropped-8eab8-jesus2bchrist-1.jpgBeloften en Zegeningen voor al diegenen die het H. Hoofd van Jezus vereren en aanbidden als Zetel van de Goddelijke Wijsheid

1. “Ieder die helpt bij het verspreiden van deze devotie zal duizendvoudig gezegend worden, maar wee hem die het afwijst of tegen Mijn wens ingaat, zij zullen verstrooid worden in Mijn toorn en hun plaats zal niet meer gevonden worden” (2 juni 1880).

2. Onze Heer “zal hen kronen en bekleden met bijzondere heerlijkheid” die de devotie tot het H. Hoofd verspreiden. (10 september 1880).

3. “Hij zal hen bekleden met heerlijkheid ten aanschouwen van de engelen en mensen in de hoven van de Hemel, zij die Hem met glorie bekleedden op aarde, en Hij zal hen kronen met eeuwig blijvende gelukzaligheid” (10 september 1880).

4. Onze Heer zegent allen “die deze devotie op enigerlei wijze praktiseren of bevorderen” (16 juli 1881).

5. Ongekende zegeningen zijn beloofd aan wie zal proberen de verbreiding van deze devotie te verspreiden en doen toenemen (2 juni 1880).

6. Hoe meer wijzelf de devotie tot het H. Hoofd beoefenen, des te meer wij het werken van de H. Geest in onze ziel gaan zien en begrijpen. Daardoor zullen wij de Vader, de Zoon en de H. Geest beter leren kennen en meer liefhebben (2 juni 1880).

7. De devotie en de liefde tot het H. Hart van Jezus als Zetel van Goddelijke Barmhartigheid zal verhonderdvoudigen voor hen die de devotie tot het H. Hoofd van Jezus als Zetel der Goddelijke Wijsheid beoefenen (mei 1883).

8. Aan hen die Mij eren zal Ik mijn macht geven en Ik zal hun God zijn en zij zullen mijn kinderen zijn en Ik zal mijn Teken op hun voorhoofd plaatsen en mijn Zegel op hun lippen (2 juni 1880).

9. Onze Heer gaf Teresa te verstaan dat de H. Johannes verwees naar Zijn H. Hoofd als Zetel der Goddelijke Wijsheid in de laatste twee hoofdstukken van Openbaringen (Apocalyps) en met dit Teken wordt het aantal van de uitverkorenen besloten (23 mei 1880).

10. Onze Heer toonde Teresa de grote zegeningen en genaden, die Hij bereid heeft voor allen die zijn Goddelijke Wil tot het einde toe bevorderen (9 mei 1880).

Bron

Een gedachte over “10 Beloften en zegeningen voor H. Hoofd devotie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s